Accommodatie


Sportaccommodatie De IJsselweide

De beide verenigingen SDOUC uit Ulft en Gendringen spelen op hetzelfde sportpark, De IJsselweide. Samen hebben de verenigingen  6 speelvelden, waarvan 2 kunstgrasvelden (aangelegd in 2010 en 2014) en 4 natuurgrasvelden. Daarnaast heeft SDOUC nog een pupillen-kunstgrasveld en hebben beide verenigingen diverse oefenhoeken. Beide hoofdvelden beschikken over een overdekte zittribune.

Naast de voetbalvelden bevinden zich op sportpark De IJsselweide ook nog een sporthal, een tennispark, fitnesscentrum, atletiekbaan, een hockeyveld en een ijsbaan. Een mooi multifunctioneel sportpark in de gemeente Oude IJsselstreek waartoe Gendringen en Ulft behoren.

Parkeren tijdens het toernooi

Tijdens het toernooi kunnen bezoekers parkeren op de parkeerplaatsen van SDOUC en Gendringen. Tevens kunnen bezoekers parkeren langs de Anton Tijdinklaan, Industrieweg en Waalseweg let wel even op uw veiligheid. Mochten er parkeerwachten aanwezig zijn tijdens het toernooi graag dan de bevelingen volgen.

Voetbal accommodatie tijdens het toernooi

Tijdens het toernooi zullen diverse oefenhoeken gebruikt worden voor de toernooicamping. Tussen SDOUC en Gendringen zal er een Horecaplein worden ingericht, hier kan men drankjes en eten kopen. En natuurlijk ontbreekt de BBQ niet! Naast het horecaplein is er het wedstrijdsecretariaat en zullen er diverse stands staan.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vind plaats op het Horecaplein direct na de finalewedstrijd.

legenda

Legenda Accommodatie IJsselweide