Inschrijven


Inschrijven:

Het is al mogelijk om uw team in te schrijven voor ons toernooi in één van de verschillende categorieën. De inschrijving loopt tot uiterlijk 1 april 2020, afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er bepaald of de inschrijving langer doorloopt. Het is mogelijk dat bepaalde klassen vol zitten, dit zullen wij direct aan u mededelen, uw team komt dan op de reservelijst te staan.

Geen deelnamekosten:

Aan ons toernooi zitten geen deelnamekosten verbonden, we gaan er vanuit dat teams die zich inschrijven ook deelnemen.  Begin juni ontvangen alle deelnemers digitaal het programma overzicht en reglement van het toernooi.

Op onze nieuws pagina van deze site vindt u informatie over teams die zich reeds ingeschreven hebben. Ook vindt u info van onze accommodatie en de mogelijkheden voor overnachting op ons toernooicamping of in de buurt op één van de hoofdpagina’s.

 

Dispensatie:

Wij hanteren de KNVB regels waarbij 3 dispensatiespelers in een elftal mogen zitten mits het team in de categorie B uitkomt. Meisjes die in jongensteams zitten of een geheel meisjesteam dat in een jongenscompetitie zit verlenen wij dispensatie ongeacht categorie A of B.

Inschrijven

  • Teams

 

Verificatie