Over ons


v.v. Gendringen en v.v. SDOUC uit Ulft zijn twee verenigingen uit het oosten van het land. In de Achterhoek, niet ver van Doetinchem (10km) en tegen de Duitse grens, liggen de twee dorpen Ulft en Gendringen. Beide verenigingen hebben hun thuisbasis op sportpark De IJsselweide dat precies tussen de twee dorpen in ligt.

gendringenv.v. Gendringen telt ongeveer 600 leden en heeft 1 kunstgrasveld en 2 grasvelden. Het eerste herenelftal speelt in de 3e klasse en het eerste vrouwenelftal speelt in de 4e klasse. Het dorp Gendringen heeft ongeveer 5000 inwoners. In Gendringen staat ook het gemeentehuis van de Oude IJsselstreek waartoe ook Gendringen en Ulft behoren.

 

sdoucv.v. SDOUC uit Ulft telt ongeveer 650 leden en heeft 1 kunstgrasveld, 1 pupillenkunstgrasveld en 2 grasvelden. Het eerste herenelftal speelt in de 2e klasse en het eerste vrouwenelftal in de landelijke 1e klasse. SDOUC staat voor Samenspel Doet Overwinnen Ulftse Combinatie en is een fusieclub uit 1929 ontstaan vanuit SDO en Sportclub Ulft. Het dorp Ulft heeft ongeveer 10500 inwoners en naast SDOUC is er in Ulft in de wijk Oer nog een voetbalclub, namelijk Ulftse Boys.

Op vrijdag 19 juni, zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2020 organiseren wij voor de vijfde keer samen een toernooi op sportpark De IJsselweide. Een internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes waar ook de U9, U11, U13 en U15 teams van Gendringen en SDOUC zullen deelnemen.

De organisatie bestaat uit leden van v.v. SDOUC en v.v. Gendringen. Voor 2015 organiseerden beide verenigingen jarenlang zelf jeugdtoernooien, in het najaar van 2014 kwam het plan om samen een jeugdtoernooi te organiseren. In eerste instantie was het nog niet de bedoeling dat er teams kwamen overnachten, uiteindelijk heeft de organisatie besloten om een aantal teams te laten overnachten. TuS Essen 1881 D2 en SV Adler Osterfeld C1, beide teams uit Duitsland maakten hier gebruik van. Het is de clubs zo goed bevallen dat zij zich direct weer inschreven voor het toernooi in 2016. Ook SV Koedijk vond de eerste editie perfect georganiseerd en koos er weer voor om terug te keren en wel met 2 teams in mei 2016. In het eerste seizoen waren er twee verrassende winnaars in de D & C A categorie. In de A categorie klasse won 1e klasser DZC’68 D1 de finale van hoofdklasser NEO D1, in de halve finale versloeg DZC’68 D1 zelfs tweede divisionist OJC Rosmalen D1. In de categorie A C junioren won het Duitse SV Adler Osterfeld de finale van NEO C1.

Wij organiseren het toernooi voor alle categorieën van de D en C junioren, voor jongens en meisjesteams, van Divisie niveau tot en met 5e klasse niveau. Ons streven is om regionale clubs een leuk toernooi te bieden tegen clubs uit andere delen van Nederland en uit het buitenland.

Contactgegevens

Info: info@ijsselweidecup.nl
Inschrijven: inschrijven@ijsselweidecup.nl
Financien: financienijsselweidecup@hotmail.com

Website: www.ijsselweidecup.nl
Facebook: www.facebook.com/ijsselweidecup
Mobiel nummer: 0031-627517303
Banknummer: IBAN: NL45 RABO 0116335807 o.v.v. v.v. Gendringen, BIC: RABONL2U

Contactpersonen

Verenigingen: Sandy Span
Sponsoring: Sandy Span / Irma Döring
Financiën: Folkert Tichelaar
Toernooicamping: Dennis Aalders
Catering: Eric Berendsen /Irma Döring
Scheidsrechters: Ruben Winkels
Website: Sandy Span
Nevenactiviteiten: Zoë Berntsen
Accommodatie: Tim Bockting
Wedstrijdsecretariaat: Tim Bockting / Zoë Berntsen

Contact

U kunt ons snel een bericht sturen door een bericht in te voeren in dit formulier. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk bericht terug.

Telefoonnummer:
06-41724312 (Sandy Span)

 
 

Verificatie