Voetbalcamping De IJsselweide


Overnachten IJsselweide Cup 2020 vanaf 50,00 euro p.p.

Wij bieden aan de deelnemende teams de mogelijkheid aan om te overnachten

op ons terrein. tentenTeams kunnen overnachten in een 10 persoons tent of in een 2 persoonstent en kunnen kiezen om 1 nacht of twee nachten te overnachten. Wij beschikken over 10×10 persoonstenten en 100×2 persoonstenten.  Er kunnen maximaal 300 personen overnachten op onze voetbalcamping.

De prijs van 1 overnachting bedraagt € 50,00 per persoon en dat is inclusief uitgebreide ontbijt, lunch , BBQ en bewaking tijdens het weekend.  De prijs van 2 overnachtingen bedraagt € 62,50 per persoon en dat is inclusief 2x ontbijt op zaterdag en zondag, 2x lunch op zaterdag en zondag en 1x BBQ op zaterdagavond en bewaking tijdens het weekend. Teams zijn op vrijdag welkom vanaf 18.00 uur en op zaterdag zijn de teams welkom vanaf 14.00 uur.

Tijden van ontbijt, lunch en BBQ

Ontbijt:                                 07.30-09.00

Het ontbijt wordt verzorgd door de vrijwilligers van de IJsselweide Cup. In de kantine van v.v. Gendringen kunnen teams van 07.30-09.00 ontbijten. Het ontbijt bestaat uit melk, chocomelk, koffie, thee, kaas, vleeswaren, fruit en zoetigheden.

bbqLunch:                                  12.00-13.30

De lunch wordt verzorgd door vrijwilligers van de IJsselweide Cup. In de kantine van v.v. Gendringen kunnen teams van 12.00-13.30 lunchen. De lunch bestaat uit melk, chocomelk, koffie, thee, kaas, vleeswaren, zoetigheden, fruit, soep, een stuk fruit en 1 warme snack per persoon.

BBQ:                                     18.00-20.00

De BBQ wordt verzorgd door vrijwilligers van de IJsselweide Cup. Buiten nabij de tent wordt er gebarbecued van 18.00-20.00. De BBQ bestaat uit salades, sauzen, stokbroden en 4 stuks vlees per persoon.

Borg

Wij vragen teams dat bij dat bij ons overnacht een borg van € 100,–, na het verlaten van de tent(en) en bij goedkeuring ontvangt men de borg weer terug. De borg dient bij aankomst betaald te worden aan de organisatie.

Geen inschrijfgeld

Teams betalen geen inschrijfgeld.

EHBO

Tijdens en na het toernooi is er EHBO aanwezig.

Alcohol

Tijdens het toernooi schenken wij geen alcohol in. Na afloop van het toernooi gaat de tap open.

Bewaking

Tijdens het weekend zal er bewaking zijn op ons terrein.

Wat te doen in de omgeving

Ulft en Gendringen zijn twee verschillende dorpen met samen meer dan 15.000 inwoners in het oosten van het land en ze liggen op steenworp afstand van de Duitse grens. Binnen 10 minuten zit je al op de snelweg richting Oberhausen. Er is veel te doen in de directe omgeving van de beide dorpen. Binnen een straal van 2 km heb je bijvoorbeeld natuurgebied Engbergen, een korte golfbaan ‘t Lohr, Recreatieplas Slootermeer en de DRU Cultuurfabriek. 12 km verder heb je de hoofdstad van de Achterhoek, Doetinchem. De stad van betaald voetbalvereniging De Graafschap en waar je ook goed kunt shoppen en ‘s avonds een gezellig kroegje kunt pakken. Tevens is er een groot recreatieplas Stroombroek met de Waterskibaan, Palestra en Outdoorcentrum Markant op 3 km van natuurgebied Montferland.

Over de grens, op zo’n 15 km, vindt je de stad Bocholt dat een mooi subtropisch zwembad heeft genaamd Bahia. Op een half uur rijden van het sportcomplex heb je in Duitsland Wunderland Kalkar een hotel en attractiepark voor jong en oud dat een all-inclusive formule hanteert.

FC Schalke’04 en Borussia Dortmund

Op een uur rijden van het sportcomplex bevinden zich twee grote Duitse voetbalclubs, namelijk FC Schalke’04 en Borussia Dortmund, beide clubs zijn meer dan de moeite waard om een stadiontour te maken. Misschien een prima aanvulling met een bezoekje aan Keulen of Düsseldorf of een bezoekje aan Warner Bros Movieworld.

Meer informatie over deze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via dit formulier, via dit formulier kunt u zich ook direct opgeven!