Sponsoring en sponsorpakketten


Sponsorpakket Internationale IJsselweide Cup 2017

Na de succesvolle twee edities van de Internationale IJsselweide Cup organiseren de buurverenigingen v.v. SDOUC en v.v. Gendringen de tweede editie van de Internationale IJsselweide Cup. Een jeugdvoetbaltoernooi voor jongens- en meisjesteams uit binnen- en buitenland. Op vrijdag 2 juni is er het U9 en U11 toernooi, zaterdag 3 juni is er het U13 toernooi en op zondag 4 juni U15 toernooi is het de beurt aan de C junioren. Er zullen vier verschillende categorieën ( 2e divisie en lager , 2e/3e klasse, 4e/5e klasse en meisjes) zijn op het toernooi en teams worden naar sterkte ingedeeld. Daarmee kunnen we zeggen dat het een uniek toernooi gaat worden.

Op ons toernooi zullen ook een aantal Duitse teams deelnemen dus we mogen oprecht zeggen dat de IJsselweide Cup een internationaal toernooi is!  Wij bieden aan teams die van ver komen de mogelijkheid om te overnachten op ons terrein.

Een internationaal toernooi als de IJsselweide Cup kan niet zonder sponsoren. Samen met de sponsoren willen wij graag een toptoernooi organiseren voor alle D/C teams van SDOUC en Gendringen. Een toptoernooi voor jonge profs, selectie en niet-selectie-, en meisjesteams binnen onze twee verenigingen.

Net als de eerste editie komen we dit jaar ook weer uit met een IJsselweide Courant, een krant met een oplage van 10.000 die verspreid zal gaan worden in Ulft, Gendringen, Megchelen, Netterden, Etten, Varsselder.

Bedrijven en particulieren kunnen ons toernooi financieel maar ook in diensten of in materiaal ondersteunen.

prijzen-lentink-doekHoofdsponsor:                 € 1.000,00 of hetzelfde bedrag in diensten of goederen.

Naamgever van het toernooi, naamsvermelding op alle toernooi-uitingen, zoals:  briefpapier, posters, internetsite met doorlink mogelijkheid, infoborden, sponsorborden, PR-activiteiten etc. 1/1 Advertentieruimte t.w.v. € 350,– in de full colour presentatiekrant met een oplage van 10.000 exemplaren verspreid in Ulft, Gendringen, Etten, Varsselder, Netterden, Megchelen, een advertorial (maximaal 200 woorden) t.w.v. € 175,–, logo ( 5 x 3 cm) t.w.v. € 75,– op voorpagina van de presentatiekrant. Diverse reclame-uitingen tijdens toernooi (in overleg met de organisatie), te weten; boarding en vlaggen (zelf aan te leveren). Evenals vermelding op alle persuitingen.

Klassesponsor:                 € 650,00 of hetzelfde bedrag of meer in diensten of goederen.

Naamgever van een klasse, naamsvermelding op alle toernooi-uitingen, zoals: briefpapier, posters, internetsite met doorlink mogelijkheid, infoborden, PR-activiteiten etc. 1/2 Advertentieruimte t.w.v. € 200,– in de full colour presentatiekrant met een oplage van 10.000 verspreid in Ulft, Gendringen, Etten, Varsselder, Netterden en Megchelen, logo ( 5 x 3 cm) t.w.v. € 75,– op de voorpagina van de presentatiekrant. Diverse reclame-uitingen tijdens toernooi (in overleg met de organisatie), te weten; boarding en vlaggen (zelf aan te leveren). Evenals vermelding op alle persuitingen.

Subsponsor:                      € 500,00 of hetzelfde bedrag in diensten of goederen.

Naamgever van een poule,  naamsvermelding op alle toernooi-uitingen, zoals: briefpapier, posters, internetsite met doorlink mogelijkheid, infoborden, sponsorborden, PR-activiteiten etc. 1/4 Advertentieruimte t.w.v. € 125,– in de full colour presentatiekrant. Diverse reclame-uitingen tijdens toernooi (in overleg met de organisatie), te weten; boarding en vlaggen (zelf aan te leveren). Evenals vermelding op alle persuitingen.

Toernooisponsor:           € 250,00 of hetzelfde bedrag in diensten of goederen.

Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen, zoals: briefpapier, posters, internetsite met doorlink mogelijkheid, infoborden, sponsorborden, PR-activiteiten etc.  1/6 advertentieruimte t.w.v. € 75,– in de full colour presentatiekrant. Diverse reclame-uitingen tijdens toernooi (in overleg met de organisatie), te weten; boarding en vlaggen (zelf aan te leveren).

Club van Honderd:         € 100,00 of hetzelfde bedrag in diensten of goederen.

Logo op het sponsorbord onderste rij, logo op internetsite met doorlink mogelijkheid. 8×8 cm t.w.v. € 40,– grote advertentieruimte in de full colour  presentatiekrant. Diverse reclame-uitingen tijdens toernooi (in overleg met de organisatie), te weten; boarding en vlaggen (zelf aan te leveren).

Vieftug Club:                     € 50,00 of hetzelfde bedrag in diensten of goederen.

Logo of naamsvermelding op internetsite met doorlink mogelijkheid en een 8×4 cm t.w.v. € 25,– grote advertentieruimte in de full colour presentatiekrant.

De IJsselweide Courant

Om sponsoren iets extra’s aan te bieden brengen wij ook een full colour presentatie/programmakrant uit met een oplage van 10.000 exemplaren die in de week van 22 mei huis aan huis wordt verspreid in Ulft, Gendringen, Megchelen, Netterden, Varsselder-Veldhunten en Etten. In de krant onder andere deelnemers, nevenactiviteiten, plattegrond van het sportpark, interviews met trainers en spelers, terugblik IJsselweide Cup 2017, woordje van de organisatie, de beide voorzitters van de verenigingen en de wethouder van sport van de gemeente Oude IJsselstreek.

Je hoeft geen sponsor te zijn of te worden van het toernooi, je kan ook kiezen om alleen een advertentie te plaatsen. De krant wordt ook tijdens het evenement gebruikt als programmakrant en zal worden uitgedeeld aan leiders, trainers en bezoekers. Uiterste inlevertermijn van het materiaal, bevestiging en betaling is op 1 april 2017. De tarieven zijn zonder btw in verband met vrijstelling.

Tarievenlijst:

1/1 pagina: € 350,– ( 40 cm hoog en 27 cm breed)

1/2 pagina: € 200,– ( 19,5 cm hoog en 27 cm breed)

1/4 pagina: € 125,– ( 19,5 cm hoog en 13 cm breed)

1/6 pagina: €   75,– ( 13 cm hoog en 13 cm breed)

13 x 9 cm:  €   60,– ( 9 cm hoog en 13 cm breed)

13 x 7 cm:  €   50,– ( 7 cm hoog en 13 cm breed)

8 x 8 cm:  €   40,– ( 8 cm hoog en 8 cm breed)

8 x 6 cm:  €   30,– ( 6 cm hoog en 8 cm breed)

8 x 4 cm:  €   25,– ( 4 cm hoog en 8 cm breed)

5 x 3 cm:  €   75,– ( voorpagina)

Toeslagen:

  • Redactioneel stuk € 175,– voor 200 woorden alleen in combinatie vanaf een advertentie ter grootte van een 1/6 pagina.
  • Rechter Redactionele Pagina 25 % van de prijs (maximaal 3 adverteerders op een pagina)